L’ITworldEdu és un Summit sobre Innovació tecnològica en l’àmbit educatiu que congrega els màxims representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament en el món educatiu.

En aquesta edició s’abordarà com les TIC han de respondre a les necessitats d’aprenentatge amb una vocació de servei a tot l’ecosistema educatiu i des de tots les seves vessants.

Escola Sopeña Barcelona presentarà el Workshop Projecte d’innovació – pautes de treball comú – TeachersPRO – Desenvolupament Competencial Docent de la categoria: Millores organitzatives mitjançant la tecnologia de l’ ITworldEdu.

Projecte d’innovació transversal per a la millora contínua de la pràctica docent. Es realitza, en primer lloc, una detecció de necessitats de formació com l’Anàl·lisi de la Pràctica docent vinculada al caràcter propi de la institució a través del Perfil de Sortida de l’alumnat.

Comporta també:

  • Eleccions de desafiaments que permetin treballar progressivament cada necessitat, liderats per equips docents, encarregats de generar una pauta de treblla comú.
  • Establir espais sistemàtics de reflexió i col·laboració (oline i presencials) al calendari escolar.
  • Fer seguiment del procés per la transferència a la pràcitca i la seva consolidació.

Activitats a desenvolupar durant el taller:

🔹Presentació del procés de detecció de necessitats per la millora de la pràctica docent des del caràcter propi de l’escola i la seva expressió al perfil de sortida de l’alumnat.

🔹Demostració del funcionament de la Plataforma online TeachersPRO i exemplificació de dos Pautes de Trabajo Comú realitzades.

🔹Explicació del seguiment: Panel Institucional, RAR, coevaluació i auditoria.

Inscriu-te a l’ITworldEdu! https://itworldedu.com/ca/inscripcions/

+info: https://itworldedu.com/ca/workshop2019-8/

 

 

 

 

 

 

 

 

 


El Instituto Escalae para la Calidad de la Enseñanza-Aprendizaje, es una institución privada internacional comprometida con la investigación y desarrollo de soluciones para garantizar la innovación pedagógica sostenible y la transformación educativa positiva.
Dedicamos nuestros esfuerzos, desde el 2005, a desarrollar herramientas tecnológicas, procesos de trabajo y material específico para garantizar la mejora continua de los procesos pedagógicos y organizativos, además de acompañar a las entidades educativas en su transformación y a los docentes en su desarrollo profesional, de forma positiva.
Conoce más sobre el Instituto Escalae y nuestras investigaciones. ¿Estás interesado en nuestras soluciones educativas? Contacta con nosotros: info@escalae.org