Axia-TP-Escalae

L’Institut Escalae i l’Associació de Directius de l’Educació Pública de Catalunya (AXIA) et convidem a la formació directiva online adreçada a directius i membres d’equips directius: EL CENTRE: UNA COMUNITAT D’APRENENTATGE PROFESSIONAL.

Amb aquest curs busquem promoure l’adquisició d’habilitats per desenvolupar activitats d’aprenentatge i organitzatives que involucrin tots els agents educatius del context, aprofitant els mitjans i els recursos que proporcionen les aliances institucionals. A partir de la consideració com a protagonista docent que reflexiona sobre la seva pràctica i analitza els resultats dels seus estudiants, l’organització educativa promou l’autoformació professional i satisfà les expectatives de la comunitat educativa.

Aquesta activitat serà reconeguda pel Departament d’Educació amb 45 hores de formació directiva (També serà possible el reconeixement a les persones de fora de Catalunya).

Inscripció socis: http://axia.cat/producte/curs-comunitat-daprenentatge-professional-socis/

Inscripció no socis: http://axia.cat/producte/curs-comunitat-daprenentatge-professional-no-socis/

Més informació: http://axia.cat/noticies/el-centre-una-comunitat-daprenentatge-professional/

 


El Instituto Escalae para la Calidad de la Enseñanza-Aprendizaje, es una institución privada internacional comprometida con la investigación y desarrollo de soluciones para garantizar la innovación pedagógica sostenible y la transformación educativa positiva.
Dedicamos nuestros esfuerzos, desde el 2005, a desarrollar herramientas tecnológicas, procesos de trabajo y material específico para garantizar la mejora continua de los procesos pedagógicos y organizativos, además de acompañar a las entidades educativas en su transformación y a los docentes en su desarrollo profesional, de forma positiva.
Conoce más sobre el Instituto Escalae y nuestras investigaciones. ¿Estás interesado en nuestras soluciones educativas? Contacta con nosotros: info@escalae.org