La Fundació Cercle d’Economia entén l’educació com un factor decisiu de desenvolupament social i cultural, equitatiu i cohesionat, plenament integrat en el model social europeu  i és per aquest motiu que, conjuntament i gràcies a l’Obra Social “la Caixa”, convoquen el Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia destinat a fomentar especialment l’esforç dels mestres, professors i centres educatius que busquen i afavoreixen la generació del talent.

Enguany Institut Escalae s’enorgulleix de col·laborar amb aquesta iniciativa oferint als finalistas l’accés a la Plataforma TeachersPro que ajuda al desenvolupament competencial docent i també a la construcció de Comunitats Professionals d’Aprenentatge. 

Enhorabona als finalistes i gràcies a la Fundació Cercle d’Economia i a l’Obra Social “la Caixa” per creure com nosaltres que la millora contínua de l’educació no només és un repte dels responsables polítics i dels professionals que s’hi dediquen, sinó de tota la societat i molt especialment dels sectors econòmics i socials.

 


El Instituto Escalae para la Calidad de la Enseñanza-Aprendizaje, es una institución privada internacional comprometida con la investigación y desarrollo de soluciones para garantizar la innovación pedagógica sostenible en el ámbito de la educación y de la formación.

Así son nuestras soluciones educativas

Dedicamos nuestros esfuerzos, desde el 2005, a la investigación y desarrollo de herramientas tecnológicas, procesos de trabajo y material específico para garantizar la mejora continua de los procesos pedagógicos.

Información disponible a través de los siguientes enlaces:

Conoce más sobre el Instituto Escalae y nuestras líneas de investigación.

¿Estás interesado en nuestras soluciones educativas? Contacta con nosotros: info@escalae.org